Cal Pastisser

A partir d’aquest juliol també posem a la vostra disposició Cal Pastisser. Aquesta casa està situada al poble de Taús, en una petita i preciosa vall, a 1500 mètres d’altitud, que és la vall més alta habitada de tot Catalunya. Hem disposat per a vosaltres un ambient càlid i acollidor  en un dels racons més desconeguts i recòndits del país.

La casa consta de tres plantes. Una planta baixa amb habitació doble i bany. Planta primera amb habitació doble i bany amb hidromassatge. Segona planta amb cuina, menjador i sala d’estar. Es pot llogar per a dues o quatre persones.

Està equipada amb tot el necessari per fer la vostra estada ben agradable: el parament de la cuina, roba de llit, tovalloles, draps de cuina, fregalls, llenya… Només heu de portar el vostre menjar i coses personals.

Durant la vostra estada a Taús també podreu fer ús de la piscina d’Argestues.

Us recomanem fer compra abans d’arribar, a Argestues trobareu una petita botiga amb els productes de proximitat que s’elaboren a la granja: formatges de cabra, melmelades, pastissos alemanys deliciosos, a vegades verdura de temporada de l’hort i carn de xai i cabrit. Podeu demanar més informació al 973 29 83 37. Al poble més proper, Noves de Segre, hi ha la petita botiga Finestra de Maig, de productes ecològics. El seu telèfon és 973 38 70 00. També es pot fer la compra a la Seu d’Urgell o a Organyà. Hi trobareu les petites botigues tradicionals, així com els supermercats habituals. També, dos cops a la setmana hi ha mercat al casc antic de la Seu d’Urgell, el dimarts i dissabte al matí. El diumenge al matí és mercat a Organyà. El millor pa el trobareu a Organyà o a Adrall.