Les cases

Us obren les portes perquè gaudiu d’una estada inoblidable tot l’any. Al bell mig de la natura i envoltades de grans terrenys de la nostra propietat, aquestes antigues masies construïdes amb pedra, llosa i fusta han estat rehabilitades amb molta cura i són respectuoses amb l’entorn. L’aigua ve de la font, tant l’electricitat com l’aigua calenta es generen amb energia solar i la calefacció amb llenya. En un ambient càlid i acollidor (disposareu de tots els serveis per fer la vostra estada ben agradable) podreu gaudir dels vostres i de l’esplèndida natura que ens envolta.

Els tres edificis que hem reconstruït, eren grans cases o pallers, que en el moment de la reconstrucció hem dividit en dos allotjaments independents. Cada allotjament té jardí privat amb barbacoa i mobles de jardí, cuina equipada, menjador sala d’estar amb uns grans finestrals i unes vistes fantàstiques, i tres o quatre habitacions dobles, per 6 o 8 persones. Podem tancar alguna de les habitacions, i oferir també allotjament amb una o dos habitacions dobles per 2 o 4 persones. Per grups més grans podem fer diverses combinacions amb dos o tres allotjaments, però la sala menjador més espaiosa és per un màxim de 14 persones. També recentment hem construït un nou jardí comunitàri amb piscina exterior i bany nòrdic escalfat amb llenya, que té unes vistes fantàstiques de les muntanyes.

Les nostres cases estan equipades amb tot el necessari per fer la vostra estada ben agradable: el parament de la cuina, roba de llit, tovalloles, draps de cuina, fregalls, llenya… Només heu de portar el vostre menjar i coses personals.

Us recomanem fer compra abans d’arribar. Aquí trobareu una petita botiga amb els productes de proximitat que s’elaboren a la granja d’Argestues: formatges de cabra, melmelades, pastissos alemanys deliciosos, a vegades verdura de temporada de l’hort i carn de xai i cabrit. Podeu demanar més informació al 973 29 83 37. Al poble més proper, Noves de Segre, hi ha la petita botiga Finestra de Maig, de productes ecològics. El seu telèfon és 973 38 70 00. També es pot fer la compra a la Seu d’Urgell o a Organyà. Hi trobareu les petites botigues tradicionals, així com els supermercats habituals. També, dos cops a la setmana hi ha mercat al casc antic de la Seu d’Urgell, el dimarts i dissabte al matí. El diumenge al matí és mercat a Organyà. El millor pa el trobareu a Organyà o a Adrall.
En els mesos d’hivern, us recomanem portar cadenes per si de cas neva. Rarament són necessàries, però mai se sap quan pot caure una bona nevada.